Fotorelacja z pieczenia tarty

Tarta z tego przepisu, tym razem z samymi brokułami.
Niedługo nowy post związany z szyciem, a tymczasem
zapraszam do oglądania :)























Komentarze

  1. Od razu mi się jeść zachciało - lecę poszperać w lodówce! Mniam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Mała sugestia... do kruchego chyba nie daje się proszku do pieczenia :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A wiem ;) A ja daję, wg mnie lepsze wtedy jest:)

      Usuń
    2. Chyba że świadomie to tak :))

      Usuń
  3. Oglądajac kolejno zdjęcia nabrałam apetytu na taka tartę :) Szkoda,że przez internet nie ma zapachu ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda pysznie!
    A ja się zbieram do upieczenia tarty już ze 100 lat, a przynajmniej odkąd mąż (pełen nadziei chyba) sprezentował mi książkę o tartach... ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Lil do jakiego momentu miksujesz ?
    Ja wczoraj robiłam w mikserze, nie z Twojego przepisu co prawda,ale też postanowiłam ,że mikserem szybciej tylko coś za bardzo ugnieść się nie chciało ...dogniatasz potem ręcznie ?

    pozdrówka

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hej! Już słabo to pamiętam, ale chyba dopóki mikser daje radę, (ciasto jest bardzo twarde) potem chwilkę jeszcze ręcznie. Trzeba to robić krótko ręcznie, bo to kruche ciasto i masło nie powinno się za bardzo rozpuścić :)

      Usuń
    2. oki dzieki :) to następnym razem pomęczę je dłużej mikserem ;p

      Usuń

Prześlij komentarz